Rahakabinetti tukee Movemberia!

Mikä ihmeen Movember?

Joka vuoden marraskuussa ympäri maailman Movember -kampanjaa tukevat miehet kasvattavat viikset. Viiksillä kerätään kipeästi tarvittavaa rahaa, jolla lisätään tietoisuutta miesten terveyteen liittyvistä asioista, kuten esimerkiksi eturauhassyövästä.

Ensimmäiset Movember -viikset kasvatettiin jo vuonna 2003 Australiassa ja sen jälkeen sana on kiirinyt Movemberista ja miesten terveyskysymyksistä ympäri maailman. Virallisia Movember -kampanjoita järjestetään nykyään Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa, Suomessa, Alankomaissa, Tanskassa, Norjassa, Belgiassa, Tšekin tasavallassa, Espanjassa, Hong Kongissa, Singaporessa, Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja Itävallassa.

Rahakabinetti antaa oman panoksensa tänään käynnistyneeseen tämän vuoden Movember- kampanjaan ja kävi läpi kabinetin setelikokoelman. Tässä työn saldoa.
Seteleissä esiintyvien muotokuvat osoittavat, että viiksiä ovat maailmanlaajuisesti kasvattaneet lukuisat valtioiden päämiehet ja erilaiset kansallissankarit aina vapaustaistelijoista säveltäjiin.

Ja nyt ei muuta kuin viiksiä kasvattamaan! Tyyli on vapaa.

Lisätietoja:
http://fi.movember.com/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s