Kesähäät

Kesä on rakkauden aikaa ja tänä kesänä edessä on kahdet häät. Mietin sopivaa häälahjaa toiselle aviopareista ja silloin sain sähköpostiini sopivasti Suomen Rahapajalta mainoskirjeen, jossa luvattiin kaikkiin parin päivän sisällä tilattuihin tämän vuoden rahasarjoihin ilmainen kaiverrus. Rahasarjathan sisältävät kotimaisten käyttörahojen* ohella myös muistomitalin, johon voi kaiverruttaa vihkiparin nimet ja päivämäärän.

En yleensä osta Rahapajalta näitä tuotteita, jotka ovat nimellisarvoaan huomattavasti kalliimpia arvonlisäverollisia tuotteita. Nyt kuitenkin päätin tehdä poikkeuksen ja ostaa Vihkirahamme 2015 -sarjan, koska kyse on häälahjaksi tarkoitetusta esineestä, joka muistuttaa samalla myös antajastaan. Tuotteessa itsessään ei ole mitään vikaa: paketti on tyylikäs ja virheetön ja tuohan se periaatteessa oman lisänsä tällaiseen lahjaan, kun voi kertoa, että kyseisiä rahoja ei voi saada kaupan kassalta käsiinsä. Olen hankintaani ihan tyytyväinen.

Kuva: Suomen Rahapaja

Kuva: Suomen Rahapaja

* Vuoden 2015 kotimaiwset kolikot eivät ole käyttörahoja, koska niitä ei lasketa liikkeelle kiertoon. Kyse on tällöin kaupallisesta arvonlisäverollisesta tuotteesta. Postipaketin sisällöksi oltiin merkitty ”Kauppatavara.”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s