SNY:n uusi toiminnanjohtaja on valittu

Suomen Numismaattisen Yhdistyksen hallituksen kokouksessa 3.6.2015 on yhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi valittu Marko Salonen.

Marko Salonen on kerännyt rahoja 35 vuotta. Hän tuntee hyvin Suomen rahat ja on perehtynyt Venäjän ja Ruotsin rahoihin, antiikin rahoihin, kultarahoihin sekä laaja-alaisesti myös muihin numismatiikan alueisiin.

Salonen on ollut Suomen Numismaattisen Yhdistyksen toiminnassa mukana aktiivisesti viime vuodet. Hän on toiminut yhdistyksen hallituksen jäsenenä vuodesta 2014 lähtien ja osallistunut yhdistyksen huutokauppatoiminnan ja erityisesti verkkohuutokaupan kehittämiseen.

Salosella on taustalla kansainvälinen ura YK:n, Naton ja Finpron palveluksessa. Hänen koulutustaustansa on kansainvälinen ja käsittää useita tutkintoja talouden ja tekniikan aloilta.  Salonen puhuu sujuvasti englantia, venäjää ja saksaa ja ymmärtää myös useita muita kieliä.

Marko Salonen aikoo Suomen Numismaattisen Yhdistyksen toiminnanjohtaja keskittyä erityisesti yhdistyksen aatteellisen toiminnan, huutokauppatoiminnan sekä yhdistyksen jäsenten palvelun kehittämiseen.

Marko Salonen aloittaa työskentelynsä Suomen Numismaattisen Yhdistyksen palveluksessa 1.8.2015.

Rahakabinetti onnittelee uutta toiminnanjohtajaa.

Mainokset
Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s