Vierivä kivi ei sammaloidu

Tänä vuonna Rahakabinetissa on tarkoitus kokeilla joitain uusia juttuja. Jos ne osoittautuvat toimivaksi ja lukijoita kiinnostavaksi ne jäävät pysyväksi osaksi blogia. Jos ne sen sijaan ovat ajanhukkaa, niin sitten ne suosiolla unohdetaan.

Tulevien kokeilujen tarkoitus on ensisijaisesti tuottaa uudenlaista sisältöä tähän blogiin, jotta tämä ei jämähdä paikalleen ja muutu yksitoikkoiseksi. Tämän blogin tarkoitushan on tehdä tunnetuksi kaikkia numismatiikan osa-alueita.

Ensimmäinen uudistus on jo toteutunut Instagram-tili. Kuvia ei ole vielä montaa, mutta eiköhän sekin asia pikku hiljaa korjaannu.

Kaksi seuraavaa uudistusta tuovat sen sijaan uudenlaista sisältöä tähän blogiin. Ensimmäinen näistä on, että blogissa välillä seurataan allekirjoittaneen julkisiin huutokauppoihin myyntiin jätettyjen kohteiden menestystä tai floppaamista. Aikaisemminhan Rahakabinetissa on välillä kurkistettu siihen mitä huutokaupoista on tullut voitettua. Nyt on siis tarkoitus katsoa myös miltä sama homma näyttää myyjän näkökulmasta käsin. En tiedä kumpi on oikeasti jännittävämpää: se, että voittaako jonkun kohteen itselleen vaiko se mihin hintaan omat kohteet menevät kaupaksi. Kumpaakiin näihin kuuluu oleellisesti pettymykset ja riemun kiljahdukset. Samalla tulen kertoneeksi kokemuksiani erilaisista myyntiprosessista, kuten esimerkiksi siitä miten kohteita jätetään myyntiin vaikkapa tunnettuihin kansainvälisiin huutokauppoihin.

Kolmas uudistus on oikeammin lyhyehkö projekti, jonka etenemistä tullaan seuraamaan blogin puolella. Mistä tarkemmin ottaen on kyse julkistetaan myöhemmin ensiviikolla.

Mainokset

2 responses to “Vierivä kivi ei sammaloidu

  1. Nää on ihan hienoimpia juttuja mitä tarvitaan homman kehittämiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s